Oncolife - Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας Ογκολογικού Ασθενή | Αθήνα - Κώς | 210 74.70.960 - 6983 51.99.89
Ραντεβού

ONCOLIFE

Παρακολούθηση μετά την θεραπεία

Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας Ογκολογικού Ασθενή

 

Βασική μας πεποίθηση στο ONCOLIFE είναι ότι η φροντίδα του ογκολογικού ασθενή ΔΕΝ σταματά με την ολοκλήρωση της θεραπείας του.

Αντίθετα, είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη σχέση που οικοδομείται μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο και σε όλη την πορεία της περιπέτειας της υγείας του.

Στο ONCOLIFE παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και από άλλες συναφείς ειδικότητες και φροντίζουν όχι μόνο για το ζειν αλλά για το “ΕΥ ΖΕΙΝ»

Θεωρούμε ότι η αποθεραπεία είναι εξίσου σημαντικό,

 

αν όχι και σημαντικότερο κομμάτι από αυτό της θεραπείας γιατί η θεραπεία θα κρατήσει συνήθως κάποιους μήνες, ενώ η ποιότητα της ζωής που θα έχει ο ασθενής μετά το τέλος της θεραπείας θα είναι για πάντα.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο κέντρο μας φροντίζουμε για τη συνολική υγεία του ασθενή και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη φάση της ανάρρωσης, της αποθεραπείας και της ομαλής επανένταξης στη φυσιολογική ζωή ενός λειτουργικού ανθρώπου.

Στο ONCOLIFE παρέχουμε σε αυτά τα πλαίσια συνεχή υποστήριξη από διατροφολόγο , φυσικοθεραπευτή, ψυχολόγο και άλλες συναφείς ειδικότητες που ασχολούνται με όλες  τις πτυχές της φυσιολογικής ζωής ενός αποθεραπευμένου ασθενή και φροντίζουν όχι μόνο για το ζειν αλλά για το  “ΕΥ ΖΕΙΝ».