Oncolife - Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας Ογκολογικού Ασθενή | Αθήνα - Κώς | 210 74.70.960 - 6983 51.99.89
Ραντεβού

ONCOLIFE

Το Πρώτο Ραντεβού

Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας Ογκολογικού Ασθενή

 
H πρώτη επίσκεψη στο Ογκολογικό ιατρείο είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Για τον ασθενή και το περιβάλλον του, αποτελεί μια σίγουρα αγχωτική διαδικασία κατά την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει το φόβο και τις ανησυχίες του μέσα από την ενημερωμένη πληροφόρηση και την αναλυτική συζήτηση.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΝΤΖΙΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ

Το καλύτερο αντίδοτο στις ανησυχίες και τον φόβο του αγνώστου είναι πάντα η γνώση και η πληροφόρηση μέσα από την ενημερωμένη συζήτηση.

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο ONCOLIFE,

 
o Κος Μούντζιος θα λάβει ένα αναλυτικό ιστορικό της ασθένειάς σας, το ιστορικό των θεραπευτικών χειρισμών μέχρι την ημέρα της εξέτασης και θα συζητήσει μαζί σας αναλυτικά και με απλά λόγια όλες τις πιθανές θεραπευτικες επιλογές.

Αξίζει να τονιστεί ότι με βάση τη σύγχρονη θεραπευτική πρακτική, η απόφαση για το ποια θεραπευτική στρατηγική θα ακολουθηθεί δεν λαμβάνεται ποτέ μονόπλευρα, μόνο από τον θεράποντα Ιατρό και χωρίς τη συμμετοχή του ασθενή και των συγγενών του. Η απόφαση είναι συλλογική και συμμετοχική, ο ιατρός κατευθύνει με τις γνώσεις του και προτείνει τις θεραπευτικες αποφάσεις, οι οποίες λαμβανονται από κοινού με τον ασθενή και το περιβάλλον του, οι οποίοι αισθάνονται συμμέτοχοι σε αυτή τη διαδικασία. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί η διενέργεια ογκολογικού συμβουλίου, με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα με βάση την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας όλο το ιστορικό, με όλες τις σχετικές απεικονιστικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Η πρώτη συνάντηση μπορεί να γίνει με την συμμετοχή ή όχι του ασθενή.